Chicago, St. Louis, Memphis, New Orleans & Nashville

Så blev det tid til at bruge nogle af alle de mange SAS Eurobonus point, som turen sidste år til den anden side af jorden havde kastet af sig. Da vi sad og søgte på destinationer, faldt vi over billetter til København - Chicago, og tænkte Chicago det gider vi da ikke, har vi nogensinde hørt noget interessant om Chicago?

Efter at have tygget lidt mere på Chicago, tænkte vi at hvorfor i alverden skulle der ikke være noget fornuftigt at lave i Chicago, eller man kunne jo køre sydpå til St. Louis, eller lidt vestpå til den lille danske flække Elk Horn. Lidt senere blev det så til, at hvis man nu alligevel er kørt til St. Louis, så kan man jo ligeså godt køre lidt længere sydpå til Memphis, og se Graceland og Sun Studios, og når man nu er her, så er der ikke så langt til New Orleans, hjemby for vores favorit NFL hold New Orleans Saints og jazzmusik. Og til sidst endte vi så med en 11 dages tur (hvilket er for kort tid) Chicago - St. Louis - Memphis - New Orleans - Nashville - Chicago, så en slags lynstudietur til lige at tjekke efter om der evt. er noget her vi skal bruge mere tid på en anden god gang.

Og vurderingen efter turen er, at der er rigeligt med grunde til at besøge disse byer, New Orleans rykker fluks ind på i hvert fald top 5 over yndlingsbyer at besøge, vi var på et lille 3 timer Jazz cruise på Steamboat Natchez, en klassisk hjuldamper med jazzorkester ombord, fantastisk hyggeligt. Og så var vi på en airboattur i sumpene lige uden for byen, og se alligatorer, endnu en supergenial oplevelse.

Gateway Arch i St Louis er endnu en imponerende oplevelse, den er så sindsyg når man kommer tæt på, at man ikke rigtigt kan se hvad der er for og bag på den.

Og så er der musikken som vi ikke rigtigt havde tid nok til at nyde, udover førnævnte jazzcruise på Mississippi floden, men masser af livemusik i St. Louis, Memphis, New Orleans og Nashville, lidt til enhver smag. 

© 2019 af Rikke & Michael Zetlitz.